lichtbrieven3

Individuele sessie

Worstel je in je leven met bepaalde situaties en heb je 1 op 1 oprechte aandacht nodig?

Door mijn psychologische achtergrond te combineren met mijn vermogen om met je mee te voelen ben ik in staat jou gevoelens in een ander licht te zetten. Alles draait om de verbinding met jezelf terug te vinden tijdens een individuele sessie.

Dit kan door middel van een individuele opstellingssessie of door een energetische behandeling.

Tijdens een opstellingssessie formuleren we het verlangen dat in jou leeft. Met dit verlangen gaan we aan de slag aan de hand van een opstelling. Via een opstelling wordt er zichtbaar welke diepere emoties je weghouden van je verlangen. Wanneer dit zichtbaar is kan je weer in verbinding komen met wie je werkelijk wilt zijn.

Het resultaat is een positiever gevoel!

De behandeling is vooral effectief bij: Stress – depressie – angsten – onzekerheid – hooggevoeligheid – pesten- onzekerheid – relatieproblemen – burn out – rouw bij kinderen en volwassenen.

Ben je vooral toe aan diepe ontspanning, dan is een energetische behandeling echt iets voor jou. Via aanraking help ik je lichaam te ontspannen. Technieken die ik gebruik hiervoor zijn cranio sacraal, reiki alles met mijn eigen intuïtie als leidraad.

Wil je meer weten over de opleidingen en cursussen die Désirée heeft gevolgd klik dan hier.