lichtbrieven3

Luisterkind

Luisterkind

Sinds 2013 schrijf ik met veel liefde brieven afgestemd op jouw gevoel. Om me hier verder in te verdiepen en te specialiseren heb ik in 2019 de opleiding tot Luisterkindwerker afgerond. Tijdens het schrijven van een luisterkindafstemming verbind ik me met jou door middel van je naam en foto. De beelden die ik gevoelsmatig doorkrijg zal ik voor je vertalen in woorden op schrift. De Luisterkindafstemming is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Elke vraag die in jou leeft is geschikt voor een Luisterkindafstemming.  Het wordt vaak ingezet bij onzekerheden, kinderwens, rouwverwerking, geboorte, zwangerschap, angsten, maar ook om je persoonlijke of spirituele ontwikkeling te versterken.

Een Luisterkindafstemming gebeurt op afstand, het enige dat ik van jou nodig heb is je naam, foto, leeftijd, een beschrijving van je gezin, een probleemomschrijving en de vragen die je graag beantwoord hebt. Na ontvangst van de betaling ontvang je binnen 14 dagen de Luisterkindafstemming.

Kinderen ouder dan 10 jaar moeten toestemming geven.

Inspireer jezelf of een ander door een Luisterkindafstemming!

logo luisterkind

Reacties na aanleiding van een afstemming:

J.

Wat een zeer indrukwekkende afstemming heb je gemaakt met onze zoon.
Alles wat over onze zoon geschreven wordt is heel herkenbaar. We hebben inderdaad vaak problemen met het wegbrengen naar het kinderdagverblijf en opa en oma.
We hebben de afgelopen dagen hem nu beter voorbereid en merken al resultaat. Hij trekt zich heel erg aan mama op en begrijpen nu ook beter waarom. Zijn band met zijn zus is ook heel herkenbaar zoals deze beschreven wordt, hij kan niet zonder haar, maar soms ook niet met haar en vind eerlijkheid ook erg belangrijk. Dit hebben ze beide waardoor het nogal eens botst. We vinden het heel fijn om te weten dat onze zoon zijn broertje kent en trots over hem denkt. We vonden de tekst heel fijn om te lezen. We gaan zeker aan de slag om zijn broertje een plek te geven in ons gezin.

M. uit Weert:
Lieve Désirée,

Jouw afstemming heeft alles in beweging gezet. Ik ben je ongelooflijk dankbaar hiervoor. Door deze brief heb ik het aangedurfd om te gaan staan. te kiezen voor mezelf, want het werd echt wel tijd.
De brief raakte me tot in mijn ziel, wat heb ik veel gehuild. Daarna ben ik ziek geworden, een infectie in mijn longen. Ik had dus echt geen lucht meer. Nu knap ik voorzicht op, nog erg moe. Iedere dag wat meer lucht.
Het is een heel proces daar moest ik vorige week 53 jaar voor worden om te durven kiezen voor mezelf. Dankjewel voor je liefdevolle begeleiding hierin.